Stap aan boord van de luxueuze en veilige Boutique Flight naar Ibiza

Stap aan boord van de luxueuze en veilige Boutique Flight naar Ibiza

Deel dit artikel

Genieten van pure luxe aan boord, dat is waar ASL fly Executive voor staat. Met de boutique flights garanderen wij een vlucht met een veilig en ruim gevoel. Je geniet hier van persoonlijke service, boarding zonder wachten, een beperkte aantal passagiers op de vlucht en een heerlijk glaasje bubbels. Meer kan je toch niet wensen?

Ruimte en persoonlijke service

Wanneer je vliegt met de boutique flights word je extra verwend. Via een privé terminal word je rechtstreeks het vliegtuig binnen geleid waardoor je niet hoeft te wachten in de grote vertrekhal. Eens aan boord geniet je van de persoonlijke sevice en het ruime gevoel dat dit toestel jou geeft. Door de indeling van de cabine (gangpad met 2 + 1 rij(en) zit je nooit langs een onbekende medereiziger en verplaats je je dus veilig in je eigen bubbel.

Een comfortabele stoel en extra beenruimte geven alvast de aftrap voor een aangename vlucht. Daarnaast is er nog de vriendelijke bediening die zorgen voor een lekkere snack en een heerlijke glaasje champagne om je helemaal in vakantiestemming te brengen. Met minder drukte in de privé terminals en de stijlvolle cabines van de Embraers wordt reizen opnieuw een beleving eerder dan een noodzakelijke lijdensweg voorafgaand aan jouw trip.

Sit back and relax.

Wat houdt dit aanbod in?

  • ASL Fly Executive vliegt deze zomer elke zaterdag
  • Vlucht met Embraer toestellen in de “Corporate Cabin Class”
  • Vertrek vanaf de exclusieve privé terminals tussen Brussel en Ibiza
  • De prijs voor een vlucht start vanaf € 495 p.p. voor een enkele reis.
Wens je meer informatie of wil je een vlucht boeken? Jouw Selectair reisagent doet je met plezier een voorstel.

 

Jouw verblijf op Ibiza

Maak je reis compleet en verblijf ook op Ibiza in de mooiste hotels of vakantiewoningen. Selectair heeft een prachtig aanbod aan luxueuze vakantiewonigen en de typische boho-chic hotels met rooftop bars en infinity pools. 
Wat denk je bijvoorbeeld van het ME Hotel in Santa Eulalia? 

Voor een mooi vakantiehuis doen we graag een voorstel op maat van de wensen van het reisgezelschap.