Met een golf van enthousiasme staan we voor jou klaar! | Selectair
Met een golf van enthousiasme staan we voor jou klaar!

Met een golf van enthousiasme staan we voor jou klaar!

Deel dit artikel

Na een stormachtige periode komen de mooiste golven. Wij surfen mee op die wave van positieve vibes en staan met een golf van enthousiasme weer klaar voor al onze klanten. Nood aan advies, een geruststellend woordje uitleg of wil je gewoon zo snel mogelijk weer op reis? De Selectair reisagenten zijn er voor jou! Als op en top professionals zetten wij ons met passie in om de reisdromen van onze klanten waar te maken. Wij kennen onze klanten en het aanbod door en door en zorgen elke keer weer voor dé perfecte match. Nu meer dan ooit maken wij het verschil door onze expertise!

Hoe doen we dat?

Door onze permanente bereikbaarheid en topservice naar onze klanten toe
Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en kiezen er bewust voor om steeds in dialoog te gaan met onze klanten. We zijn telefonisch, per mail en op kantoor bereikbaar voor alle reizigers en zorgen ervoor dat we hen steeds met raad en daad bijstaan. Door onze persoonlijke en kwalitatieve aanpak garanderen wij een topservice naar al onze klanten toe.

Door samen met onze klanten telkens weer op zoek te gaan naar hun droomreis
Dacht je dat je enkel met een concreet idee bij een Selectair kantoor kon binnenstappen? Dan had je het mis want dat is net waar voor ons de fun begint! Samen nadenken over de mooiste vakantiebestemmingen, de beste hotels of B&B's, het meest interessante transportmiddel en de lekkerste restaurants. Wij doen je graag heel wat voorstellen om van jouw reis een droom te maken.

Door correcte prijsvergelijkingen en volledige informatie te voorzien
De Selectair reisagenten zijn echte experts en dat merk je tot in de kleinste details. Voor we jou een concreet reisvoorstel doen, hebben we reeds alles vergeleken om op basis daarvan het meest interessante pakket samen te stellen. Daarnaast voorzien we je van alle informatie en bundelen deze overzichtelijk zodat jij je hierover op reis geen zorgen hoeft te maken en ten volle kan genieten. 

Door onze kennis, die we constant verder uitbreiden, te delen binnen ons Selectair netwerk
Wat de Selectair reiskantoren sterk maakt, is dat ze onderdeel zijn van een netwerk. We delen informatie over verschillende partners, hotels en landen, we geven elkaar leuke en unieke tips en gaan zelf ook steeds op zoek naar uitzonderlijke reizen. Ieder heeft zijn specialiteit en we roepen elkaars hulp in wanneer nodig.

Door de complexiteit van reizen in een post Covid19-wereld te kennen en in functie daarvan correct advies te geven aan onze klanten met hun veiligheid als prioriteit
Gezien de huidige situatie is er veel onzekerheid bij reizigers. Zullen we deze zomer nog op vakantie kunnen gaan? En naar waar mogen we dan vertrekken? Als reisagent krijgen wij steeds de laatste updates van betrouwbare partners om zo onze klanten duidelijk te informeren over de maatregelen op hun vakantiebestemming. Bij ons ben je zeker dat je het juiste advies zal krijgen voordat je vertrekt en zeker voordat je boekt!

Door de juiste bijstand en garanties te bieden wanneer nodig
Wij lezen de kleine lettertjes in jouw plaats. We pluizen uit bij welke reisverzekering je het meeste baat hebt en zorgen dat de kosten niet nodeloos oplopen. Heb je een probleem op reis? Geen paniek, neem contact op met je reisagent en hij of zij zal je bijstaan met raad en daad. Je hebt dus altijd een betrouwbare hulplijn om op terug te vallen. Wanneer je boekt via een reisagent, ga je gerust op reis.

Heb jij de weg nog niet (terug)gevonden naar een professioneel reisagent? Neem de proef op de som boek je volgende reis bij een Selectair reisagent. Je zal het verschil meteen ondervinden!