Extra comfort op Brussels Airport | Selectair
Extra comfort op Brussels Airport

Extra comfort op Brussels Airport

Deel dit artikel

Heb je een reis gepland met vertrek vanop Brussels Airport? Je vakantiegevoel kan nu nog vroeger beginnen dankzij de extra services die je bij ons kunt boeken. Passeer sneller langs de security screening met een ‘Fast Lane Pass’ en geniet tijdens het wachten op je vlucht van rust en extra comfort in de lounge. Ook het haasten om alles wat je zoekt te vinden in de winkels is verleden tijd. Bestel ze op voorhand online aan hetzelfde voordelige tarief en haal ze op bij vertrek of terugkomst. Als laatste service is er nog de ‘bTag’, met dit handige bagagelabel kun je in real time volgen waar je bagage is. Zo weet je bij terugkomst altijd precies waar en wanneer jouw bagage van de band zal rollen. Vraag je Selectair reisagent om één of meerdere van deze services voor je bij te boeken of bestel ze hieronder meteen online.

Fast Lane


Met een pas voor de Fast Lane heb je gegarandeerd een snelle passage langs de veiligheidscontrole. Zo bespaar je extra tijd en kan je relaxed aan je reis beginnen.
 
Bestel Fast Lane

Lounge Pass


Wist je al dat de ‘Diamond Lounge’ niet enkel voorbehouden is voor reizigers met een business ticket? Iedereen kan een Lounge Pass boeken om er te genieten van de rust, gebruik te maken van de verschillende services en een hapje en een drankje te nuttigen.
 
Bestel Lounge

Shop online

De meesten kennen de duty free winkels op Brussels Airport wel. Je vindt er een groot assortiment producten aan een voordelige prijs. Maar wist je ook dat je heel wat producten online kan bestellen, aan dezelfde prijzen? Zo ben je zeker dat je producten in stock zijn en hoef je op de luchthaven enkel maar je bestelling op te halen.
 
Bestel online
 

bTag


Met de bTag blijf je na aankomst op Brussels Airport altijd op de hoogte waar je bagage is en wanneer hij van de band zal komen rollen. Het is niet dus niet meer nodig om je naar de bagagebanden te haasten, om dan vervolgens toch nog te moeten wachten. Eens geactiveerd kan je de tag steeds opnieuw gebruiken.
 
Bestel bTag