Droom nu. Reis later.

Droom nu. Reis later.

Deel dit artikel

Reizen is op dit moment helaas geen optie. Het COVID19 virus heeft de wereld in zijn macht en momenteel heeft de volksgezondheid absolute prioriteit. We zijn met z'n allen in lockdown en dat zorgt al eens voor de nodige frustraties. Mis jij het reizen ook zo hard dat je er somber van wordt? Dat begrijpen we helemaal! Daarom bieden wij wat reisinspiratie om bij weg te dromen en geven we tips en tricks over hoe je, voorlopig, de wereld naar je woonkamer kan brengen.

We’ll be exploring like never before, because we’ll know what it’s like not to be able to.

Eerst en vooral een prachtige boodschap uit Zuid-Afrika. In deze video laten zij een mooie toekomst zien waarin we terug zullen kunnen reizen. Van korte trips, vakanties met vrienden of familie tot rondreizen en exotische landen ontdekken. Het zal allemaal weer mogelijk zijn en iedereen zal opnieuw de wereld willen verkennen. But for now “Stay home, stay safe”. 
 

Breng de wereld naar je keuken

Geniet je op reis altijd van de lekkere lokale keuken? Waarom probeer je niet zelf eens Aziatisch, Arabisch of Italiaans te koken? Breng de wereld naar je keuken, bouw je woonkamer om en geniet met volle teugen. Op de website van 24 kitchen vind je heel wat inspiratie terug.

Leg een travel bucketlist aan

Niet mogen reizen betekent niet dat we niet mogen dromen. Denk eens na over wat je nog wil zien. Welke landen, regio’s of ervaringen staan er nog op jouw to do? Verzamel ze allemaal in een travel bucketlist, doe al wat opzoekwerk, bestel een leuk boek over een land dat jij graag wil ontdekken en begin te puzzelen aan jouw droomreis. Geen inspiratie? Op onze website vind je prachtige reizen per thema of land. Hou jij eerder van een citytrip, rondreis of cruise? Voor ieder hebben we wat wils!

Save your travel agent

De reissector heeft het, net als vele andere sectoren, niet makkelijk deze periode. Dus roepen we massaal op om ons als reisagenten een hart onder de riem te steken. Dit doe je door, zodra we weer kunnen reizen, een reis te boeken of gebruik te maken van de wettelijke tegoedbonnen in geval van een geannuleerde reis. Wij helpen je met plezier en veel expertise een (nieuwe) reis te plannen die voldoet aan jouw wensen. De veiligheid van jou als reiziger staat hierbij voorop. 

Als Selectair reisagenten zetten we alles in het werk om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Sommige vragen zullen echter op dit moment nog onbeantwoord blijven aangezien ook wij op de nodige instructies van overheden moeten wachten. Wees geduldig en begripvol, op die manier bouwen we samen opnieuw aan een mooie toekomst voor de reissector.