Kroatië buiten de platgetreden paden

Kroatië buiten de platgetreden paden

  • € 1646

  • Heen- & terugvlucht

  • p.p. op basis van 4 personen

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Deze exclusieve reis biedt een origineel programma met rondleidingen die je op eigen houtje niet zou (kunnen) doen. Je ontdekt het beste van Dubrovnik en zijn regio. Het is een trip die je in staat stelt om de identiteit van het gebied en zijn rijkdom te voelen en te beleven.

Het programma is voornamelijk gericht op liefhebbers van natuur en ontdekking en dit zonder enig massatoerisme. Met een chauffeur/gids moet je de logistiek niet zelf beheren en kan je tijd sparen en dit logerend in je villa/appartement (afhankelijk van aantal deelnemers). Je logement beschikt steeds over een slaapkamer, een woonkamer, een badkamer, een ingerichte keuken, een tuin of patio met een zwembad.

3 formules om van te dromen: 5 dagen in villa of appartement met 3 dagen inbegrepen begeleide bezoeken en 2 mogelijke extensies waaronder 3 dagen met een privézeilboot met skipper of 3 dagen met huurwagen. 

Praktisch

Praktisch

Inclusief

Vluchten Brussel - Dubrovnik - Brussel

Maaltijden: zie programma 

Verplaatsingen zoals vermeld in het programma.

Overnachtingen in kamer en ontbijt (behalve op de zeilboot geen ontbijt inbegrepen).

Nederlandstalige of Franstalige gidsen (altijd onder voorbehoud en op aanvraag op het moment van boeking & herbevestiging)

BTW 

Garantiefondsbijdrage

Exclusief

Niet vermelde maaltijden

Fooien

Meer informatie

3 mogelijkheden: 

 

5 dagen/4 nachten in villa/appartement met 2,5 dagen bezoeken

Extensie 3 dagen/2 nachten met zeilcruise door de Elaphites-archipel en het Mljet National Park met privézeilboot (max 5 pax) met skipper +1 nacht hotel Dubrovnik. 

De zeilboot is op maat gebouwd. Ze is 12 meter lang en heeft 2 slaapplaatsen voor 2 personen, een lounge met een ligbank, een kitchenette voor het ontbijt (ontbijt niet inbegrepen), een toilet/wasruimte en een derde slaapcabine voor de Engelssprekende schipper. Ze is dus geschikt voor maximaal 5 passagiers.

Overnachten op een zeilboot is vergelijkbaar met overnachten in een kleine campingcar. 

Het pakket omvat de bootverhuur met een schipper, benzine, lakens, handdoeken, verzekering, ligplaatskosten en snorkeluitrusting.

Extensie 4 dagen/3 nachten met verblijf in hetzelfde appartement/villa met inbegrepen huurwagen ter beschikking (inbegrepen

  • Easytours

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Kroatië buiten de platgetreden paden

Kroatië buiten de platgetreden paden

  • € 1646 p.p. op basis van 4 personen

Vraag een offerte aan