Begeleide Cruise Kroatië

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Deze kustcruise langs de kusten en eilanden van Kroatië is jaar na jaar een voltreffer in ons aanbod begeleide cruises. Na elke editie horen we van de deelnemers niks dan lovende reacties! De regio heeft een gevarieerd aanbod bezienswaardigheden. Denk maar aan de middeleeuwse stadsmuren van Dubrovnik, de prachtige baai van Kotor, de spectaculaire watervallen van Krka en het Romeins paleis in Split.

De reis wordt des te specialer omdat je meevaart met een gezellig schip op mensenmaat. La Belle de l’Adriatique biedt plaats aan 198 passagiers. Door zijn kleinere omvang vaart het schip langs pittoreske baaien en tussen prachtige eilanden waar grote cruiseschepen nooit komen. Bovendien geniet je van een all-inclusive formule, met volpension en dranken inbegrepen! Gedurende de volledige reis is er een Nederlandstalige reisbegeleider mee, zodat je geniet van een schitterende reis waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is.

De vertrekdatum van deze begeleide groepscruise is 13 augustus 2020.

Jouw reisschema

Dag 1

13 augustus - Brussel - Dubrovnik

Vlucht naar Dubrovnik samen met de begeleider. Transfer naar het schip en inscheping. ’s Avonds is er een welkomstcocktail. Na het diner kun je  nog een avondwandeling maken doorheen Dubrovnik, één van de meest prachtige steden aan de Adriatische Zee.

Dag 2

14 augustus - Dubrovnik

In de voormiddag is er een optioneel geleid bezoek aan Dubrovnik. De stadsmuren dateren uit de middeleeuwen en zijn op sommige plaatsen tot 25m hoog! Het centrum telt talloze historische gebouwen. In de namiddag ben je vrij om de stad verder te verkennen.

Dag 3

15 augustus - Mljet - Korcula

Vandaag bevinden we ons in Mljet, een schitterend eiland voor de Kroatische kust. Ontdek de weelderige natuur tijdens een optioneel bezoek aan het nationale park. Daarna vaart het schip naar het buureiland Korcula. Het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan wanneer je rondwandelt tussen de vele waardevolle historische gebouwen. ’s Avonds is er een folkloreavond aan boord, waarbij lokale dansers een traditionele sabeldans opvoeren!

Dag 4

16 augustus - Sibenik

In de ochtend varen we door een buitengewoon landschap, langs de eilanden Hvar, Brac en Split. In de namiddag ontdekken we Sibenik, de oudste Slavische stad aan de Adriatische Zee. Per autocar rijd je vervolgens naar de spectaculaire watervallen van Krka, waar het water in 17 trappen naar beneden stroomt.

Dag 5

17 augustus - Trogir - Split

Trogir is een ware parel met haar doolhof van straatjes doorspekt met trappen en doorgangen. De stad wordt als werelderfgoed door UNESCO beschermd. 's Middags varen we naar Split. We krijgen een rondleiding door het Romeinse paleis van keizer Diocletianus. Vrije avond in Split.

Dag 6

18 augustus - Hvar - Vis

Het Saint-Tropez van Kroatië, zo wordt Hvar vaak genoemd. In de zomermaanden bezoeken vele yachten deze charmante badplaats met een oud stadscentrum. ‘s Middags bezoeken we Vis, een onbekende parel met ongerepte landschappen en een grillige kustlijn met tal van kreken en grotten. ’s Avonds bereidt de chef-kok een heerlijk galadiner, genieten geblazen!

Dag 7

19 augustus - Kotor

In 2016 zette de reisgids Lonely Planet Kotor op nummer 1 in de ranglijst van mooiste bestemmingen. Kotor heeft namelijk een spectaculaire baai. De zee dringt kilometers ver in het land door en vormt zo ontelbare baaien en inhammen, vergelijkbaar met de fjorden. Omwille van dit buitengewone landschap is Kotor bescherm werelderfgoed van UNESCO.

Dag 8

20 augustus - Dubrovnik

Ontbijt aan boord, gevolgd door de ontscheping. We gaan naar de luchthaven en keren terug naar België.
SelectTogether Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2195

cruise in vol pension, vluchten inbegrepen
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Verblijf in het gekozen type hut
 • Cruise in uitgebreid volpension
 • Dranken ann boord
 • Vluchten Brussel - Dubrovnik heen/terug in economy class
 • Transfer dag 1: luchthaven – haven
 • Transfer dag 8: haven - luchthaven
 • Alle 8 excursies vermeld in het programma
 • Nederlandstalige begeleiding (bij min. 15 deelnemers)
 • Gratis WiFi aan boord
 • Bijstands- en repatriëringsverzekering
 • Havengelden, BTW en Garantiefonds Reizen
Annulatieverzekering, champagne en dranken van de wijnkaart
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.